Küszöbsín.hu

GYIK

Gyakran Ismétlődő Kérdések

1. Milyen anyagot válasszak?

Az anyag választását nagy mértékben befolyásolja illetve meghatározza ha már az ajtón van kilincs hiszen akkor lesz teljes az összkép ha ugyan olyan anyagból van mindkettő. Amennyiben még nincs ilyen kötöttsége akkor a lenti anyagjellemzők alapján eldöntheti melyik Önnek a legmegfelelőbb.

Alumínium küszöbsín jellemzői:

Az alumínium fajsúlya 2,7 kg/dm3, tehát a vas súlyának harmadrésze. Éppen ezért az alumíniumot (és ötvözeteit) könnyűfémnek nevezzük. Az alumínium ezüstfehér, jól nyújtható, hengerelhető, puha könnyűfém. A hőt és az elektromosságot jól vezeti. Az oxigénnel szobahőmérsékleten reagál, felületén összefüggő oxidréteg alakul ki. Ez védi meg a fémet a környezeti hatásoktól. Küszöbsín céljára félkemény ötvözetet használunk, de még ez is elég könnyen karcolódik, Már polírozáskor sem tudjuk elérni a teljesen tükörsíma felületet, ezért inkább a rozsdamentes anyagot javasoljuk helyette. Felszerelés után a folyamatos kopás, karcolódás és fizikai igénybevétel hatására gyorsan észrevehető az esztétikai változás.

Réz küszöbsín jellemzői:

A sárgaréz, amely 20-45% cinket tartalmaz. Csapok, kilincsek, csavarok, stb. készítésére használják. Színe leginkább az aranyra hasonlít. Nedves, szén-dioxidos levegőn élénkzöld színű bázisos réz-karbonát-réteg keletkezik. Küszöbsín céljára félkemény ötvözetet használunk, Felülete keményebb, kevésbé karcolódik mint az alumínium,de sajnos a vegyszerekre nagyon érzékeny. Már a megizzad kéz savas hatására is befeketedhet. Annak érdekében, hogy sokáig gyönyörködhessenek a küszöbsínben javasoljuk, hogy vegyszeres vízzel nem mossák, csak száraz ronggyal töröljék le. Időközönként fémtisztítóval át lehet dörzsölni ami visszaadja eredeti színét.

Rozsdamentesacél küszöbsín jellemzői:

A rozsdamentes acél olyan acélfajta, amelynek legfontosabb elvárt tulajdonsága a rozsdaálló képesség. Króm, nikkel és vas ötvözete, Színe az ezüstre hasonlít. A rozsdamentes acél könnyen kezelhető, egyszerűen tisztán tartható, ellenálló anyag. Emellett hűvösen csillogó szépsége is magával ragadó. A nemesacél, vagy inox mind nagyobb teret követel magának a műszaki anyagok között, de most már a modern konyhában, a lakberendezésben, és a gépjárműiparban is. Már az Önök lakásában is biztosan található ilyen anyag. Rozsdamentes küszöbsínek teljesen gondozás mentesek. Éveken keresztül változatlan minőségben dísze lehet lakásának.

2. Hogyan tudok rendelni?

Érdeklődését kérjük e-mailben küldje el. Mi 1-2 napon belül árajánlatot küldünk és ez alapján eldöntheti megrendeli e a termékeket.

3. Milyen adatokat kell megadnom?

  • Meg kell adnia milyen típusú sínt szeretne 2, 4 cm-es vagy egyedi.
  • Milyen anyagból: réz, rozsdamentes
  • Milyen felülettel: fényes, szálcsiszolt
  • A pontos méreteket
  • Fúrva vagy fúrás nélkül kéri.
Amennyiben valamilyen adat hiányzik vagy nem egyértelmű akkor felvesszük Önnel a kapcsolatot és leegyeztetjük. Egyéb kérdés esetén hívjanak bizalommal!

4. Mennyibe kerül a kiszállítás

A kész síneket futárral küldjük ki. Ára 2.000 Ft A vételárat a futárnak kell átadni.

5. Nem tudok olyan időpontot mondani, amikor biztosan otthon tartózkodom. Mi a teendőm?

A termék szállítása nem csak otthoni, hanem munkahelyi címre is történhet. Ha csak a munkahelyén tudja fogadni a futárt, nyugodtan adja meg azt a címet.

6 . Személyesen szeretném átvenni megrendelésem, hol és mikor lehetséges?

A kész árú telefonon egyeztetett időpontban, munkanapokon személyesen átvehető Bp. XIX. ker. Segesvár u. 26. (17 óra után).

7 Fizethetek kártyával?

Nem és a futárnak is csak készpénzzel lehet fizetni. Amennyiben nem tudja megoldani a készpénzes fizetést akkor lehetősége van előre utalni a vételárat. Ebben az esetben jelezze és megadjuk a számlaszámot.